Helgen

Var inte mkt som gjorts i helgen :-) Jag o mamma, pappa var på loppis igår :-) sååå kul tkr jag..

Sofi åkte till sin farmor och dom gick på bio, roligt för henne o komma iväg! Jag hade tänkt att vi två skulle gå på bio men det blir så krångligt uten bilen, haha tkr jag, är ju SÅ van.... så vi får ta det när kortet kommer, snart... så ska vi gå ut och äta oxå, bara jag o hon :-) mysit!

Igårkväll så var vi hemma och kollade lite på tv, robinson.. vi la ebba vid 20 så vi fick lite tid för oss själva, kan man ju verkligen behöva.
Men nu på Torsdag så flyttar mina föräldarar till ett hus bara 4 km härifrån, det tkr vi ska blir skit bra :-) barnvakt och middgagar kommer vi få... HAHAHAHAHahahaha stackars mamma... :-P

Idag är daniel lite sjuk, förkyld, det är lite extra synd om han då :-) hihi
Men han gick upp med Ebba imorse ialf för jag var så trött.. men jag gick upp efter en stund för det gick inte att sova för hon sprang runt i sin gåstol och tjatade och lekte, hon lät heeela tiden, hahahaha, skönt att ungen är lycklig ialf :-D hihi, lilla pluttan, Love You!

Men nu somnade hon en stund i soffan så jag sitter här... men ska käka frulle nu....................... Hej hej

Kort på lilla pluttan...

lite allt möjligt

inte skrivit på ett tag..

förra helgen va jag ute med tjejerna då, Anna fyllde år, jätte gammal är hon - 23 hela! hahahhaa!
Vi var hemma hos Linda K och det var vi vanliga (eller kanske inte vanliga.. ) haha :-)
AAAAhh asså, dom tkr väl att jag är prinsessan på ärten som inte vill åka buss eller tåg! hatar det! det är iiiinte jag!
Fy och tvi!
MEN denna gången va jag tvungen, så det slutade med att jag var nyduchad o fräch, men sen som jag alltid är så fick jag SPRINGA till tåget, flåsade typ hela vägen till stan, hela 5 min, hahha, sen när jag kom fram så gick jag in på pressbyrån o skulle köpa tuggumi, så MISSADE jag buss- f*n ¤#)/&!)&!"#¤%* så den skulle gå nästa om 30 min!
jaha..... tji mej.. bara o gå iväg i sina klackar bortåt Torpa... längst nort bor hon ju med... och 2 tunga påsar hade jag..
svor o spottade o fräste... (typ) sen kom jag igenom halva torp, var typ en liiiiten bit kvar så fick jag syn på en TAxibil, rusade fram o fråga om han var ledig, DET VA HAN :-) han hade inge o göra :-) så han skjutsade bort mej, helt gratis..
det var schysst!!! åååh jag ska ALDRIG mera köra för fort..... hoppas det håller sej oxå...   :-S
Buss - FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY alltså FYYYYYYYYYYYYYYYYYY... tror ni har förstått nu :-P

Hade förresten kul :-)

Sen nu hela veckan har inte hänt såå mkt, var på A6 med Danne, kim - paula och ben och våra småttingar förståts..
Köpte en ny grön scarf på Vila, sååå fin :-) och lite bh och sånt :-P
vi käkade lite o så.

Måååste hälsa på Linda o thomas o deras lille.. usch fy vad dåligt, men när jag kan köra igen blir det annat!

Ikväll har jag o soffan mys o kollar på lets dance, nyheter nu... och så har vi gjort negerbollar, vi har ätit upp alla nu så nu mår vi illa :-) hihi och innan det var det pizza... hm, mätt nu.. popcorn oxå förresten.. blä nu..

Lilla Älsklingen ligger o sover i vår säng :-) finast fiiiinast är hon!!!!!!!!!!!!

nä nu ska jag va lite social med soffan! 
Förresten, jag längtar såååååååååååååååååå tills vi ska åååka utomlands, ska bli så mysigt! Sen ska vi gifta oss i Oktober, alla som inte planerat in oss!!! men inget datum än ;-) bara 4-5 månader kvar nu... till resan då...... :-P
hahahahahhahahhahhaaha.....


pappa och Ebbisen

Pappa och solstrålenEbba och hennes syster Sophie

Sol

Ååå så fint väder det är idag! Jag o pappa var i Habo innan och var på systemet :-P snart är det ju lördag, ska ut med tjejerna!!! så åkte vi förbi deras nya hus dom ska bo i, det var jätte fint ! bara 11 dagar kvar tills de flyttar..

Jobbar nu, avlöste daniel för en stund sen, så han är hemma med ebba, dom skulle nog ut o gå tror jag :-) mysit.
Han är en så bra pappa :-)
Han vill ju ha en till nu snart, men jag vill inte göra en till förrens efter nästa sommar, kanske.. Ebba tar ju så mkt tid och jag vill ge henne lite egen tid innan en till liten kommer :-) hoppas det blir en pojk nästa gång, fast om man får en tjej så har ju ebba nån kompis o leka med o det är ju bra. kanske liiite mkt östrogen för daniel då... hahahaha

jaja.. usch orkar man gå o sola efter man slutat.... får se.... orka....

Ska bli sååååååååååååååå skönt, på lördag är sista dagen vi har öppet, sen har vi ca en heeeeeeeeeel månad att umgås, så får ja ju mitt körkort 10e april oxå... som jag så flitigt skriver om heeela tiden  :-D

På söndag, när jag är bakis, ska mina föräldrar och min svärmor komma hem till oss och äta middag, jag ska göra köttfärslimpa!!! mmmm mums!!! hoppas ja inte mår illa bara, så ja kan laga maten :-P

vet inte vad jag ska ha på mej.. på lörda.. blir väl den goa kjola som vanligt, hehe! Min tur denna helgen, daniel va ju ute i fredags, så ja skulle få göra åt lika mkt pengar som han gjorde :-DDDDDDDDDD hehehehe hohohoho..( har jag bestämt) jag kan ju va lite bossig vettu... höhö
äsch de va väl inte så mkt.. han träffa soffans mamma ute oxå, hon hade visst "hoppat "på han ,hihi, han är ju inte så glad i henne, som alla vet :-S....  han kan va lite elak ibland.. men men, det finns det väl anledningar  till ibland.

nä nu ska jag jobba och jag är sååååååååååå glad idag :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kram alla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

A6

Idag var man uppe 6.15, gick och la mej kl 00.00 typ och sov väl till kl 03 och kunde bara inte sova!!!!!
Var nog vaken nästan hela tiden till 6.15 när ebba vaknade o ville upp.. Blev inte mkt sömn..
Jag ligger o tänker, tänker, tänker, blir tokig!!! Kan inte bara stänga av, går på helvarv heeela tiden!!!
HUR GÖR MAN????!!!
Daniel o de flesta andra bara lägger sej o vips efter nån minut så börjar han andas tyngre o sover redan.. själv har man knappt hunnit få på sej täcket innan han somnar..
så ligger jag o retar mej på det!! att han sover.... hahahahhhahaa!! Aaaa jösses.........

Var på A6 idag, med ebba o mamma. Handlade ett par rosa skor till ebba, typ coverse :-) sååå söta!!
Hmm sen köpte jag en rutig lite längre skjorta till mej själv... TILL MEJ  :-D hihi och en fin scarf.....

Nu jobbar jag men nu ska jag visst stänga... ska gå o SOLA nu :- ) sen är det Desperate Housewifes ikväll oxå!

Och på lördag ska jag ut med alla tjejerna, ska bli så kul, ser fram emot det!!

Nä nu måste jag stänga affän... hej hej!!

Glad

Jag är glad :-D

Slumdog Millionaire

Igår var jag, Annika och Tobbe på bio, kände att jag behövde komma ut lite o fråga om de ville hänga med, klart de ville!! Den var jätte bra, lite hemsk.. Men bra, man satt koncentrerad hela tiden för det händ alltid något!

Tänkte jag skulle behöva ta tåget hem men jag fick ju skjuts hem, snällt.
Mitt körkort är efterlängtat....... 10e April, inte långt kvar :-)
Snart flyttar Mamma o Pappa då får vi hjälpa till :-) att bära, skönt att dom flyttar närmre, de ska flytta till Lockebo tror jag det heter, innan Habo precis.
Bara 4-6 km härifån och gångväg finns det oxå, så vi kommer att sitta där ofta på kvällarna :-) jag o sofi vill gärna se det nya Beverly hills som börjat på tv 400 eller vad det är, vi har ju inte 4-kanalerna!!!
Sen kommer vi komma o äta middag ofta!!! HAhahaa stackars mamma o pappa, vi kommer va där ofta.. barnvakt nära oxå :-P !! Men öggestorp kommer man ju såklart sakna, man har ju så mkt minnen därifrån, bra och fina minnen!!
Men man kan ju inte leva på minnen mamma!! :-) vi får skapa nya och samtidigt ha kvar våra bra minnen :-D hihi!

Ebba hon är fortf sjuk, snorar som bara den, och jag har ont i halsen lite, det var en seeeeg livad bakterie, kan den inte försvinna sanrt?!?!!? dumma...........

Dop

Idag har Ebba döpts i Bankeryd Kyrka!

Vaknade 04.00 i morse av att Ebba vakna o ville ligga o sove egemte oss... Jag la henne i mitten, sen somna hon som en stock igen.. Men jag fick minsann ligga på typ 3dm säng, knappt det :-) varje gång jag flyttade mej så jag skulle få lite mera plats så kom hon efter o ville gosa så nära hon kunde så det slutade med att jag låg  på en lite skarv typ på sängen, men ebba halvt på mej :-P haha, men de gör inget hon är så go lilla pluttan!!
Men eftersom ja inte kunde sova så gick jag upp strax innan 8, ebba sov såklart som en stock....

Jag började gör tårta och fixade en maaaassa saker som ja inte hunnit dagen innan...
Hade en väldigt stressig dag. vi skulle va i kyrkan 9.40 och byta om på henne, vi hann, men som anligt så gick allt i 120km/h och stress stress in i sista minuten...

Väl inne i kyrkan så bestämde sej Ebba för att hon ville sjung med, HÖGT :-S haha, och lite trött va hon med..... när vi stod där uppe sen med alla 3 paren som skulle döpa sina barn så ville ju Ebba leka och tog den ena bebisens hand o höll på o låta :-P hahaha jaaa de är kul ibland med de små... Och så fick hon Döpas med TUTTEN i munnen för hon skulle vara tyst! :-P vem kan hon va lik...
En MASSA presenter fick hon, vi köpte en hoppgunga som hon tkr är såååå rolig! Och ett smycke, sen fick hon en massa pengar som ja ska sätta in på hennes sparkonto. och massa andra fina presenter!

Skönt nu när det är klart ialf..
Vi hade det så litet som möjligt, ville inte ha en Massa ståhej utan hade bara våra föräldrar där och så Ebba Gudmor Kimsan :-) som ska ha barn NÄR SOM HELST......... Jo då hon stod där uppe på scenen fast hennes vatten gått !! "det är bara "litegrann, inte så farligt" sa Kim!! HAHA ja hon är rolig hon... Daniel stod o var nervös hela tiden för om hon skulle föda barn...
Efter dopet var klart så åkte hon o hennes Tobbe in till förlossningen för o kolla.... det kan ju komma vatten o sippra fast den inte kommer ut... Hon har inte hört av sej än... får vär se hur det går.... :-D

Tagit ett glas vin nu och känner in lugnet... ska kolla på tv och mysa med min familj och invänta nästa vecka :-P


Hej hej

HEmma dag

Idag har soffan studie dag, daniel är hemma från affären (tog sej ledigt) och jag o sjuka ebbisen är hemma..
Har slappat mest hela dagen, jag har städat o hållt på, slog sönder ytterligare en lampa när jag damsög!! Hur lyckas jag??!?!?!

ska laga mat nu hejhej


Åker låda :-D


läskigt...

Daniel & Ebba har lagt sej.. Soffan med.. Det var någon som drog försiktigt i vårt handtag till ytterdörren nu :-S läskigt..
Nu vågar jag nog inte vara uppe :-( waaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!

Ebba är sjuk, hon har hosta, förkyld, näsan rinner hela tiden, stackars liten.. och så vill hon bara vara hos mamma hela tiden och gosa in sej :-) pappa med, men hon är allt lite mammig..

Jag fick papper på posten igår att jag kommer få tillb mitt körkort den 10e April :-) jätteglad blev jag! Hade ju räknat med 4 månader ialf.. nu fick jag 2 mån och en har redan gått! Gott de!

På söndag ska Ebba döpa sej, bättre sent än aldig :-P det blev lite utdraget eftersom jag inte mått så bra.......
Blir bara daniels mamma o mormor och mina föräldrar o mormor o Åke. Sen kommer Kim och hennes kille, för hon ska ju vara Gudmor till vår lilla Ebbis :-) har känt henne sen jag var 7år och kan inte komma på nån bättre vän :-)
"vänner kommer & går, men Kim hon består" Hahahahahiihi!!!!!!!!!

Nä jag tror jag ska gå o lägga mej egemte DAniel... känner mej iaktagen :-S hjälp........
Gick in o väckte daniel, men han sa bara: Mmmm .. mmmm.. Aaahaa.. han fattade nog inte, sov....

god natt....

Bilder på hotellet, en del är sååå små bilder :-P


helluuu

Glömt bort att man hade gjort sen en blogg, kanske inte haft så mkt tid heller :-P

Jaha.. här rullar det på.. tiden går såå fort. Ebba är över 6 månader nu, min sötnos :-)
Och igår så fick Linda & thomas en liten pojke!!!! Åhhhh så roligt för dom!!! Det har de gått rätt smidigt oxå, vips så va han ute, hon fattade inte riktigt hur det gick till :-P hahahahaa.. ja vissa har det lätt.. hmmm :-D

Vi har bokat vår resa nu oxå :-D ska bli sååå kul, men, det är inte förrens i Augusti, hihi. Vi ska åka till Mallis i 2veckor med ungarna och den första veckan så ska våra föräldrar följa med oxå.. jaaa, joo, just det :-P men sen har vi ju en vecka själva.. det blir nog mysigt med hela familjen med! kanske ska mina kusiner o moster från Funäsdalen följa med den veckan oxå, de skulle va ännu mera kul... Min moster har nämligen en liten hobby som jag med har gemensamt :-D vin, öl och alkohol, hahahaaaaa. Lite dansa "hula bula" oxå då, haha!!
Vårt hotell va jätte fint, jag o daniel har varit där innan, ensama. men nu så har dom byggt till en mys-pool för vuxna oxå :-D måste sätta in en bild :-D och så en pool men värsta sjörövar skeppet för ungarna :-D

Skönt med att vi snart sålt ut allt i vår butik nu, vi ska ju inte ha kvar den... vi har lite andra planer som jag inte ska berätta än :-D hihihhhihiiiiiiiiiiiiiiiiii.... mmmm jösses älskar min lilla familj :-D

Hmmm vad har mer hänt sen sist då.....
Jag har gjort om i ebbas rum det är jätte fint!!! rosa o vitt o en MASSA leksaker, hahaha, litet prinsessrum har hon nu!!

Idag har våra föräldrar varit här o fikat o hälsat på.. ebba har ju ALL uppmärksamhet, haha, ja sofi med , men hon vill oxå vara med ebba heeela tiden :-D Hon äääälskar när sofi kommer hem från skolan tex, hon sitter o ylar åt henne och blir vansinnig om inte sofi kommer fram direkt o hälsar på henne!! haha

JUST DET JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Min man har ju som många vet blivit av med sitt körkort för han kört för fort... för nåt ÅR SEDAN!! så fick han det nu :-( jaja, 4 månader ..... sen åker lotta till Ullared, har bråttom, kör i en stor skog typ... Ja, då står f*nskapen där med sin jäkla stråle o tar mej för fortkörning!!! 4000:- i böter och Indraget körkort!!!!!!!!!!!!!
VI HAR INGET KÖRKORT NÅN AV OSS NU!!!!!!!!!!!!!!!!
Men som tur är så får vi båda tillbaka dom... men HJÄLP!!!!!!!!!!!! ALLA som känner mej, vet att jag alltid värderat mitt körkort mera än att ha nånstans att bo!! hhahahha , nja kanske inte nu längre när man  har familj.. men innnan....
snyft...... mitt körkort var det 1a som jag tog när jag var 18..... började kör bil SJÄLV när jag var 10 ÅR!!! det är väl ganska duktigt tkr jag...
jaaja nog om det.... inte heeela världen :-P hmmm

Nu ska jag gå o sova.... snart... Natti natti


RSS 2.0