Ang, Fylla & sånt :-P

idag gick jag o jobbade, för daniel som skulle ta de lugnt o komma hem tidigt, han kom hem vid 02 och han hade då inte tagit det lugnt..
Synd tkr jag, för jag hade räknat med att få sova ut lite, för jag varit så stressad senaste tiden..
Somnade vid 3 tiden inatt för daniel kom o tjatade inatten o tyckte han var så rolig :-P sen var jag uppe med ebba vid 6.30 och gav henne mat o fick byta blöjan.. sen somnade hon om efter en timma..
Kl 08.15 på morgonen kommer daniel in i sovrummet.... (han fick sova i soffan för han snarkade så högt att han väckte Ebba) haha.... Loooooottaaaaaaa... kan inte du gå o jobba?!?!
AAAAAAAh lite jobbit tyckte jag, men visst det gjorde jag väl då.
Sen ringer Daniel till jobbet.... Looooottaaaa... kan inte du komma hem, för jag mår så illllla... haha idag va han inte kaxig, hi hi hi.
AAA okej då, säger jag o kommer hem....
Konstigt ändå tkr jag, att det är jag som framstår som den "dumma" av vissa....
Jaja, jag har väl med varit bakis o sånt därnt....  tog en en cola till han, det brukar han vilja ha så brukar han bli lite piggare....
Sååå nu är kl snart 13.... ska väl ta med ebba ut o gå lite sen... vill åka t a6 med.. men... orka :-S
Får se vad som händer idag... vi skulle ju göra nåt ikväll... men det kanske inte blir så himla livat idag nu...
Nu ska jag laga mat :-))))))))))))) HEJ HEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Daneils Födelsadag

Jag skulle göra marängtårta!!! Den fick jag göra om 2GÅnger!!! AAh surt.. och så stod jag o gjorde mat till kl 18. sönder stressad... jag stressar ihjäl mej nästan jämt sådet är ju inge nytt, minsta lilla så spricker det gamla magsåret upp igen... ajje.
Aja det blev bra sen ialf, han fick prasenter och mys :-) en jätte snygg tröja från Gant, kostade 1200:- Aaaa jösses, men man kan inte gå o köpa nån tröja utan nåt märke på till honom inte, haha han är rätt mesig ;-) men den var faktiskt skitsnygg o han gillade den jätte mkt :-D kuuul

Aaaha idag ringde ja till loppis o bokade bord, men jag får avboka, för ja kommer inte hinna med det imon, jag var så stressad idag att mina händer skakade och armarna med för den delen :-S hmmm, jaa, hade man problem med stt hantera stress förut så kan jag säga att det inte blir lättare av att ta hand om 2 barn på heltid :-S Men jag skulle inte vilja vara utan dom :-D men det är hemst mkt o göra jämt tkr jag.. tvätta, städa, laga mat, sofi har läxor, och de ska bada och fixas hit o dit.. sofi ska på dans, föräldramöten.... mera mera mera... handla... umgås med vänner... sen måste man ju hinna umgås som "par" oxå, lätt att man kommer in i sin "mamma" roll och glömmer bort att man måste ta sej tid för varandra med..
Men imon ska jag o daniel hitta på nåt.... eller bara umgås... sofi ska t sin mormor och kanske lämnar jag ebba några timmar, men vill helst inte :-S saknar henne varje minut som jag är ifån henne!!!!

Idag är Daniel på poker kväll med alla killarna, kul för honom.
Mamma o pappa kom förbi nyss med nårra öl t danne men han hade redan hunnit åka, så jag nallade lite, ååå gott, har bara tagit en öl, gott gott.

Nu ska jag gå o titta till min lilla Älskling som ligger o susar så sött!!! Skulle aldrig kunna vara utan henne nu, min lilla Älskling!!!!

Paula: hoppas den ploppar ut snart!!!!!  :-D

Natti natti

Skrattar


min fina!!!


min älskling


Onsdag 26 / 11

Waah igår tvättade jag massa, har en massa kvar ändå... vart kommer allt ifrån :-S... vad mkt kläder man har...
jag lagade mat, köttgryta.. den blev god! igår då..
Ikväll gjorde jag nåt A´la Lotta :-D hehe jag stekte lite fläskfile, la i stekta champinjoner o stekta zuccini skivor, och massa grädde i pastan. det blev jätte gott faktisk!

Har varit i stan typ hela dan, kom hem vid 19.30 & lagade mat, både soffan o daniel satt hemma hungriga o väntade på mat... hahahah ja jösses. jag är en sån husmor!
Köpt present t danne idag, men kan inte skriva vad, för han kanske går in o tittar i min blogg sen när han sitter här... hehe men den var dyr ialf :-S men de är han värd. för det mesta... haha haaaaaaaaaaaaaaawawa haaaaaa!
AAAAaa  jag ä ju så rolig :-P sitter o skrattar åt mej själv :-/ vilken nörd..

Jag köpte julgardiner oxå, till vard rummet, på Olssons på österängen :-D de va jätte fina faktist!

Hmm o så köpte jag en filt t Ebba som hon ska ha på golvet o dregla på :-D och en sak t sofi.. som jag heller inte kan skriva vad det är, för hon är en liten snokis.. hi.. Men sofi, en ledtråd då.. brum brum, haha bara skojar! Aaaa det var ju himla kul Lotta...... :-/

Var med mamma o pappa oxå idag o kollade på huset dom skulle flytta till, men de vill inte flytta nu... jaja lika bra det, öggestorp är ju där jag har min "hem" känsla känns det som. Flyttade typ 1ggn om året under min uppväxt, men det tyckte jag typ bara var kul, en gång flyttade vi till 3 ställen på 1 år.... ja jösses. Men sen blev det öggestorp o där stannade vi för jag trivdes som jag sldrig gjort nånstans förr så vi stannade där.. fast sen i själa Öggestorp så har vi bott i få se nu.. hmm..1, 2, 3,4, tom 5 tror jag, olika lägenheter ialf.. men det var ju ialf i öggestorp.
Trivs där, skulle vilja bo där, men det vill inte daniel :-S synd..

Jaha, nu ska jag väl gå o umgås med danne lite, fast han verkar så inne i  tvn :-)
Imon ska jag nog jobba fm.. till BVC sen, men har glömt bort tiden :-S hmm... typisk mej.

Natti natt


Ååååh

Var & köpte lite julsaker idag, jag o sofi skulle egentligen pynta till Advent, men vi kan inte hålla oss så vi ska nog göra det nu i veckan... kanske imon, hihi.
Fast jag tycker att efter jul så är ju julen över så jag brukar ta bort alla julsaker typ den 26-27 nånting, då kan man ju börja lite tidigare, som jag gör, haha. Så kan barnen gå & längta... fsat Ebba hajjar nog inte så mkt :-) men hon tkr nog det är jätte mysit!

Stackars pappa har så ont i ryggen, han kunde knappt röra sej idag :-( hoppas det går över snart.... tycker inte om att han röker så himlans mkt heller :-S Mamma hon röker inte hon, det är ju bra.. inte jag heller.. aldrig gjort... diplom diplom :-D

Nu ska jag o Daniel ta ett par Öl och käka lite kex, ost och julskinka (som vi köpt på ica) hoppas den ä god....

hupp hupp

Så då var det Måndag igen.. vad fort det går..
På torsdag fyller daniel år, då ska jag o sofi göra tårta, och så måste vi ju köpa nåt.. usch så svårt, vet inte vad..
Förslag??  :-)
Vad kallt det är! Snöar gör de oxå, jag o ebba ska gå ut o gå, ska gå upp o hjälpa till o städa affären. Vi hade inbrott där i Lördags natt.. men de fick inte med sej nåt, bara förstörde.. vilka amatörer!
Igår va vi hos Lisa o åt mat, mmmums det var gott!

På lördag ska jag o annika stå på loppis :-) hi hi hi, behöver lite extra julpengar känner jag hoppas jag ska sälja massa!
Hoppas Jannike med ska stå, har inte pratat med henne än.. annars kanske hon står på torget.. hmm..kallt.

Nä nu måste ja skynda mej.. har inte ens ätit frulle än.

hej hej

Ebba somnat hos pappa, så sööööt



Idag var daniel leeeeeedig :-)
Vi var på BVC och ebba fick sina 2 vaccinations sprutor, hon blev bara lite ledsen när de sprutade in det, sen var det bra, såååååå duktig är hon vår lilla tjej!!!!
Hon vägde 6400g :-) har blivit stor, och hon är hela 64 cm låååång!
Glad och söt!

Sen åkte vi till värnamo... åkte lite o kollade bara... gick in i lite affärer, daniel köpte en fin jacka, och jag hittade en jättefiiin Röd ´vinterjacka (som jag inte fick köpa) för jag fick inte gå i den för daniel, det var ju ett "B-märke" !! Hallå?!?!? det skiter väl jag i.... han är rolig han... så då får ju han helt enkelt köpa mej en dyr jacka då :-D hahahaaa
Sen köpte vi en asa cool champion set till ebba i rosa och lila så fräckt!
Vi var runt o kallade lite och käkade lite, matade lillan , tog det lugnt... var hemma vid 5 tiden..

Så lagade jag kyckling o pommes, gött var det !

Sen kolla lite tvn... ebba har somnat hos daniel nu i soffan, ska nog gå in o lägga henne i sin säng nu..

Saknar Lindis och kim F, det var så länge sen vi träffades nu ju... måste ringa...men imon ska jag på bio, men inte med dom då... Med annika :-) vet inte vad vi ska se än...

Hej hååå!

#&¤%"%¤!#&¤*§

Tjoo ho vilket blåsväder ida var jag , Ebba o mamma på ikea en sväng, sen var vi på 1a Klass och köpte lite kläder t ebba sååå fina byxor köpte jag t henne och en cool mössa o ett par byxor från villervalla, dom är coola..

Öööööh när daniel kom hem så lagade jag varma mackor med champinjon stuvning, mums...
Det är ju Tisdag idag så det var ju Ugly betty & Desperate Housewifes :-D mina tisdagar !!! Jag får allltid mina 2 timmar på tisdagar!!!!! så skönt!
JAg satt o vräkte i mej, chokladpudding och grädde, pepparkakor och julmust, nästan en hel påse med bilar , en negerboll och clementiner.... hmmm Åh de va gott, men nu mår jag lite illa... min magsäck har ju krympit lite så den är inte van vid sådär mkt på en gång :-S
innan ja var med barn vägde jag ca 66-66.5kg ungefär, nu ligger jag på 64kg men jag har blivit så himla smal i ansiktet vill inte gå ner mera nu.... jag gick ner mina kilon så snabbt, men det var nog för jag mådde så dåligt efter förlossningen, höll typ på att få depprission men det verkar bli bättre o bättre nu.. Det var en jobbig tid... Men det var det ju värt ändå, min lilla Älsklig Ebba kan jag aldrig vara utan!!!
Hur som helst... vem sa att brösten blir hängiga?!?!  "nä tror inte mina blir det, men även små bröst kan bli lite hängiga".. kan jag tala om!! usche'!!! a ja kanske de som har det värre ;-) men det blir inga sillisar här ialf.... jag är ju som jag är! Min karl får ta mej som jag är, ha ha annars kan de dra till sillisland ;-P  hmmm undra om man får äta upp de där orden nån gång.......... HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhöhöhöhoohoho

Imon ska daniel vara ledig, min kusin madde jobbar... kan han verkligen behöva.. så han ska följa med mej o ebba till BVC imon, ebba ska vaccinera sej!!! lilla pluttan ska få spruta... det går säkert bra, hon är inte så lipig :-P jag klippte henne i fingret häromdagen när jag skulle klippa hennes naglar, men hon säger inget, hon bara sa typ öööh sen inget mera, det började blöda :-S hemska mamma :-S

KAnske Ben o carro har tid o vara lite med oss imon med Tuvvis...

Nu ska ja gå in t daniel, han skulle bara lägga ebba men har inte kommit ut än... så han har väl somnat oxå :-D

Hej hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fy vad Kallt !!!



När jag gick & jobbade idag så var det ju sviiiiiiiiiiiiiiiin kallt, har suttit i affären med jacka på mej, men jag är ju så himla frusen av mej jämt med.... fast vi har värme i affärn.

Daniel o ebba var i stan, sen kom han kom upp med mackor som han köpt, mums ägg och panbiff macka :-)

Jaha sen tog han över o jag gick hem.. mamma o papa kom sen och lagade mat, hjälpte mej med tvätten och passa ebba lite, det var skönt... tror aldrig jag hade hunnit allt för jag skulle på föräldramöte 17.30 med sofi. Det gick bra. Hon duktig o så, men lite kaxig... lustig lärare de har tkr jag, hon är ingen favvo direkt.

Hann inte med yogan idag :-S det var synd....

Sen käkade vi alla vid halv 7, pappa och daneil drack några öl och sen trodde de att dom var skitRoliga!

Nu ska jag bada min lilla tjej sen ska hon äta, sova. Sen lägger sej soffan.
SEEEEEEEEEEEEEEEEN ska jag o daniel mysa soffan!

Hej hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ute på vift

Idag så åkte jag, Daniel & Ebba till stan,höhö, stora staden.. jisses, aaa ja.. Sofi stannade hemma för skulle "va" med sin kompis, álltså inte "leka" utan nu heter det ju "vara"! hi hi, roligt o se hur de ändras med tiden.. hmm.. fast då borde ju vi oxå bli gamlare o ändras.. jaja skit samma, jag är fortf 17 i huvudet o kommer säkert alltid va, vill fortf  gunga & klättra i ställningar när man kommer till en lekplats :-P

vi var hos mormor och gav ebba mat och fikade lite, mamma o pappa höll fortf på o hjälpa dom med sitt nya golv..

Sen åkte jag , danne, ebbis till Dragon & käkade lite.. det var gott!! Så då när vi var typ på aaaaA6 så ville ju jag gå där lite :-P så Daniel & Ebba åkte till Ben & lilla Tuvvis så fick jag gå där själv... åh så skönt det va :-)

Åkte hem vid 5 och matade lillan igen o lekte lite.. kollade tv och fixa lite..

Nu har vi lagt både Ebba & sofi, så nu har jag inte tid o sitta här o knappra :-P ska lägga mej i soffan o äta massa choklad! Mumms!
Imon ska jag nog jobba.. kvällen ska jag på Yoga :-P

Sov gott!

nja..

Sådär rolig helg..
Men det var kul att träffa kim & paula, vi var där igår kväll och spelade lite yatsi, men stannade bara en stund.
Igår la jag mej kl 21 typ samtidigt som Ebbis... för jag va jag lite sur..

Jag o Ebba var hos mormor igår på dagen, mamma o pappa var där o hjälpte min mormors kille :-) att byta golv.
Sen åkte mamma o köpte pizza till alla. Alla ville prata och busa med lilla Ebba såklat :-D och det gillar hon ju att få massa uppmärksamhet, min lilla plutta! Hon skrattar o ler åt alla!

Nu ska jag äta frulle, och höra med sofi hur det var på discot igår, som höll på till kl halv ELVA!!!! Jösses...... hon är ju bara 10 kan man tycka.... men hon säger " men lotta, jag går ju faktiskt i 4an nu!! " Och när jag inte tyckte att hon skulle ha på sej en liten svart klänning på sej, bara, så säger hon " men lotta, hur ser du ut när du går ut på krogen då, med dina små kort korta kjolar!!! "
Himla unge :-) hon är för rolig hon.... jag är ju faktiskt vuxen säger jag..... "men ska man ha så korta kjolar då??!"
Himla UNGE, hahahahahhaahahaaa!!!!! Det där har hon hört från sin pappa....

Nähä ska käka nu... Hej hej!!

Jäääsp

Så nu har man lagt lillan, eller vi la henne vid 20-tiden men hon vart lite kinkig ikväll, vaknat fram o tillbaka.. hon är så kelsjuk  :-D
Imon ska vi lämna henne några timmar, har inte gjort det än.. känns läskigt :-S vill ju vara med henne hela tiden.. undrar om alla mammor känner så.. Men man måste ju få lite tid bara jag o Daniel nån gång oxå, det kan behövas, verkligen.. han jobbar o jobbar heeela tiden och jag gör annat :-S ibland jobbar jag oxå :-) men sen på kvällarna så är det bara laga mat, fixa hit o fixa dit, två ungar som ska lägga sej, olika tider oxå, och de ska ha mat oxå de små liven ;-) och sen ska ju vi det oxå.. tvätta.. städa..bada, gympa, läxor, skjuts hit o dit.. myyyy goood, gammal tant man känner sej ha blivit................
oj, det här lät ju lite "klagigt"..... Men det är mysigt! hihi, skulle inte vilja byta!
Jaha.... lägga sej..... ska bara ta en glass.... tror jag....
God natt


La Familia


Min söta lilla tjej


En egen Blogg hiho

Jag  var inne på min gamla kompis sida, cicci och hon hade gjort sej en blogg så jag var oxå tvungen. Det verkade ju kul :-) hi hi.
Men sen visste ja inte hur man gjorde, så min styvdotter Sophie 10år :-) fick visa mej. (jag är inte alls haj på datorer)
Får se hur det går här inne, säkert en massa som ser helt skevt ut :-P

Det har inte hänt för mkt här idag, varit hemma heeea dagen faktiskt, jag o lillan har inte gått utanför dörren ens, men skönt det ibland.. Har en massa tvätt som står och behöver plockas in, men vad gör väl deeeet.. sen sen sen..

Min lilla tjej är 13 veckor på måndag, himlans vad fort tiden går, hon ligger o sover i sin lilla vagga nu, men sin gossig nalle över hela ansiktet. Hon brukar attakera den o försöka bita av huvvet set det ut som, hahaha hon pussar o dreglar på den.. Hon är så härlig hon!
Så mysigt nu när hon ligger o skrattar o jollrar med mej o sin pappa, man blir så glad!

Har lagat ris och köttfärsgryta idag, den blev väl sädär, för lite kryddor i :-S
Nu kommer Daniel hem så jag ska väl umgås lite med honom nu... och de andra i familjen!

Ha en mysig kväll!

RSS 2.0